Bloemen voor uw feest, event of handelszaak

Bloemen voor uw privéfeest? 

Ook voor feesten en evenementen in de privésfeer staat ons team graag voor u klaar. Organiseert u een tuinfeest, een housewarming, een verjaardagsfeest of een ander evenement?

Of wenst u iedere week een boeket bloemen thuis te ontvangen of voor op de toonbank van uw kantoor of handelszaak? Dan bent u bij Xavier Gouwy aan het juiste adres! Bloemen geven een enorme meerwaarde aan uw event. Ze zorgen er mede voor dat uw genodigden nog jaren spreken van het schitterende event.

Wij zorgen ervoor dat de creaties en schetsen die we samen tijdens de intake bespreken werkelijkheid worden met net dat tikkeltje extra.

Gepersonaliseerde planten

Wilt u de aanwezigen op uw feest of event aangenaam verrassen? Dat kan met een gepersonaliseerde plant.

Voorzie op uw beursstand, zakendiner of bedrijfsleven planten voorzien van uw bedrijfslogo of voorzie bedankjes voor de aanwezigen op uw trouwfeest of geboortegeschenkjes tijdens uw babyborrel met een boodschap naar keuze

Bij Plantprint personaliseer je je plant volledig naar keuze: de grootte van uw plant, de boodschap en alsook de bloempot kiest u volledig zelf. 

Bloemencreaties op maat

Als bloemenkunstenaar kom ik graag langs en overloop alle mogelijkheden om voor u een “op maat gemaakte” bloemencreatie samen te stellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zoals Walt Disney zegt: “If your can dream it, you can do it” en dat geldt ook voor alle bloemencreaties van ons team.

Met een vrijblijvende babbel kunnen we samen onze idee bundelen en werken naar een uniek eindresultaat. 

Bloemen voor uw bedrijfsevent?

Heeft u bloemenarrangementen nodig op uw event? Daar kan ik voor zorgen! Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik alle kneepjes van het vak en doe ik graag het nodige om ervoor te zorgen dat uw event, bedrijfsevenement, zakendiner of bedrijfsfeest tot in de puntjes en volledig naar wens verzorgd is. Bloemen in de stijl en kleur van uw huisstijl of branding? Geen probleem! 

Elk project is een nieuwe creatieve uitdaging voor mij waarvoor ik tot het uiterste ga om een geslaagd event te garanderen.