Contacteer ons

Contacteer Xavier Gouwy

Heeft u nood aan een floral designer of een gespecialiseerde florist met meer dan 20 jaar ervaring? Wilt u prachtige boeketten of originele bloemenarrangementen voorzien voor uw bedrijfsevents of privéfeesten? Bent u op zoek naar ecologische relatiegeschenken zoals gepersonaliseerde planten? Heeft u interesse in een workshop Bloemschikken? Of wilt u een bestellingen bloemen plaatsen?
 
Dan bent u aan het juiste adres! Mijn creaties worden gerealiseerd in mijn atelier in Sint-Martens-Latem. Bestellingen kunnen hier ook afgehaald worden.
 
Ik werk altijd met de meest kwalitatieve bloemen van het moment rekening houden met de prijs-kwaliteit. Dit om u een zo mooi mogelijk boeket te kunnen leveren.
Omdat ik werk op bestelling is de versheid van de bloemen bovendien gegarandeerd. Zo geniet u steeds optimaal van uw gekozen boeket of creatie. 
 
Zelf een boeket uitkiezen in de winkel? Dat kan! Er is een verkooppunt In Deli traiteur Sint-Martens-Latem waar u verse bloemen en planten van mij kan aankopen.
 
Heeft u nog vragen over mijn diensten of mijn aanbod? Of wilt u afstemmen over uw event of aangelegenheid? 
Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help u graag verder